Förbättrad prestanda:
En fungerande fläkt ser till att din laptop hålls sval, vilket är avgörande för att den ska kunna fungera på topp. När en dator blir för varm kan den börja gå långsamt eller till och med krascha. Genom att byta fläkt kan du försäkra dig om optimal prestanda varje gång du använder din laptop.

Tystare drift:
En gammal eller trasig fläkt kan börja låta mycket, störa din arbetsmiljö och vara en irritation. En ny fläkt ger oftast en tystare och behagligare användarupplevelse.

Förlängd livslängd på din laptop:
Värme är en av de största fienderna för elektronik. Genom att byta ut en gammal eller defekt fläkt kan du avsevärt öka livslängden på din laptop och spara pengar i det långa loppet.

Miljövänlig:
Att byta fläkt istället för att köpa en helt ny laptop är ett miljövänligt val. Det minskar avfallet och koldioxidavtrycket från produktionen av nya enheter.

Kostnadseffektivt:
En ny fläkt är betydligt billigare än en helt ny dator. Istället för att lägga tusentals kronor på en ny laptop kan du med en liten investering ge din nuvarande dator flera års ytterligare tjänst.

Hur gör jag?

Skicka e-post till kontakt@datorhjalp.se , där uppge din modell på dator och märke så återkommer vi med en offert på fläktbyte.